stippen

Heerhugowaard Sport NV wil samen met uw vereniging iedere maand een vereniging de kans geven om een maand lang in de spotlights te staan.

In samenwerking met Heerhugowaard Sport NV wordt er een programma aangeboden aan kinderen van de basisscholen en de eerste klassen van het voortgezet onderwijs in de leeftijd van ca. 6 t/m 14 jaar.

Dit kan bijvoorbeeld tijdens uw reguliere trainingen of op een apart tijdstip na schooltijd. Denk hierbij aan een training, workshop of clinic. Zo kunnen kinderen een maand lang een sport uitproberen.

Heeft uw vereniging interesse om vereniging van de maand te worden, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen daarna contact met u op om de tak van sport in de jaarkalender te plannen en met elkaar te bespreken op welke wijze inhoud wordt gegeven aan het programma en welke ondersteuning wij daarbij kunnen bieden. Overigens kan het gebeuren dat wij meerdere enthousiaste sportverenigingen krijgen om sport van de maand te zijn (denk bijv. aan voetbal). Een bredere samenwerking tussen ons en deze verenigingen zal dan noodzakelijk zijn.

De sport van de maand wordt uitgebreid belicht via:

  • Facebook
  • Website Heerhugowaard Sport
  • Flyers worden uitgedeeld bij Waardergolf (Heerhugowaard Sport NV)
  • Flyers worden opgehangen in de diverse sporthallen en gymzalen
  • Scholen worden benaderd via de e-mail

Flyer:
Voor de opmaak van de flyer levert u aan ons de tekst met foto in PNG of EPS bestand

Accommodaties

contentmap_module